Chambre 'Jeanne d'Arc'

Deze comfortabele en ruime kamer is gelegen op de begane grond en daardoor ook zeer geschikt voor minder validen. De badkamer-en-suite is bereikbaar via twee fraaie deuren en voorzien van een douchecabine, föhn en douche/shampoo. De kamer heeft een heerlijk bed, koffie/thee op de kamer en een grote kledingkast. De kamer is sfeervol ingericht en voorzien van een gezellig zitje. 

Chambre 'Mona Lisa'

Deze lichte ruime kamer is gelegen op de eerste verdieping. De badkamer-en-suite is ruim en voorzien van een douche, toilet en wastafel. Via een trapje bereik je de ruime slaapkamer waar plaats is voor 3 personen. De kamer is voorzien van een gevulde minibar en de mogelijkheid om koffie en thee op de kamer te maken.  

Chambre 'Napoleon'

Onze ''Napoleon' kamer is sfeervol en rustig ingericht met echte Franse elementen. Deze kamer beschikt over een heerlijk balkon met zitje en een ruime badkamer-en-suite. Ook hier vind je een gevulde minibar en de mogelijkheid om koffie/thee op de kamer te maken. Het bed is comfortabel. Alles voor een goede nachtrust!

Chambre 'Monet'

Onze kamer 'Monet' is niet de grootste, maar wel heel comfortabel en gezellig. Het eigen toilet en de badkamer met ligbad bevinden zich op de gang. Om het voor u makkelijker te maken, zijn er badjassen beschikbaar. Ook is er een gevulde minibar en de mogelijkheid om koffie/thee op de kamer te maken. Deze kamer beschikt verder nog over een (slaap)bank wat deze kamer ook geschikt maakt voor 3 personen.