Prijzen enzo..

Prijs voor het kleine huisje (2 personen) met een eigen badkamer, keuken, slaapverdieping (boxspring 160x200) bedraagt € 80,= per nacht.

Eventueel uitgebreid ontbijt  € 10,= per persoon. 


Wij bieden verder aan: Table d'hotes (vooraf reserveren), lunchpakket, snacks, ijs en drankjes verkrijgbaar.


Algemeen

Op de dag van aankomst is het huisje beschikbaar vanaf 16.00 uur. Op de dag van vertrek vragen wij u het husje uiterlijk om 10.00 uur te verlaten. Uiteraard kan in overleg hiervan worden afgeweken. 
Huisdieren zijn welkom  (€ 5,= per dag).

Annulering 

U kunt kosteloos annuleren tot 6 weken voor de aankomstdatum. Bij annulering tussen zes weken en 2 weken, brengen wij 50% van de huur in rekening. Bij annulering binnen twee weken voor aankomstdatum, bent u het gehele bedrag verschuldigd. Het verdient aanbeveling om een annuleringsverzekering af te sluiten.
Aansprakelijkheid

Bienvenue chez nous aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het zoekraken van eigendommen of beschadigingen aan bijvoorbeeld bagage of voertuigen. De eigenaren van huisdieren zijn verantwoordelijk voor eventuele schade aangericht door hun dieren. De huurder is jegens verhuurder aansprakelijk voor schade aan bezittingen van verhuurder die is veroorzaakt door het doen of (na)laten van de huurder, zijn gezinsleden en eventueel door hem toegelaten bezoekers. Gebruik van het zwembad is voor eigen risico.

Betaling

Wij verzoeken u vriendelijk binnen 7 dagen van de boeking 25% van het huurbedrag over te maken. Na ontvangst van deze betaling is uw boeking definitief. Het restbedrag kunt u voor aankomst overmaken, of bij aankomst betalen. U kunt ook bij ons pinnen.