Prijzen enzo..

  • Prijs per kamer (2 personen) met een eigen badkamer-en-suite (per nacht), inclusief uitgebreid ontbijt, € 85,=. 
  • Prijs per kamer (2 personen) met een eigen externe badkamer met ligbad en badjassen (per nacht), inclusief uitgebreid ontbijt, € 85,=.


Wij bieden verder aan: Table d'hotes (vooraf reserveren), ontbijt op de kamer, lunchpakket, snacks, ijs en drankjes verkrijgbaar.

Relaxen onder het genot van een hapje en/of een drankje kan prima in onze knusse patio of tuin met zonneterras en zwembad. Op een steenworp afstand is een speeltuin met schommels, tafeltennis en jeu-de-boules baan. 

Algemeen

Op de dag van aankomst is uw kamer beschikbaar vanaf 16.00 uur. Op de dag van vertrek vragen wij u de kamer uiterlijk om 10.00 uur te verlaten. Uiteraard kan in overleg hiervan worden afgeweken. 
Huisdieren zijn welkom  (€ 5,= per dag).
Wij kunnen extra bedden bijplaatsen, voor een kinderbed (tot 2 jaar) brengen wij € 10,= per nacht in rekening, kinderen t/m 11 jaar € 17,50 en vanaf 12 jaar € 25,= per nacht. Deze bedragen zijn inclusief ontbijt. 
Voor groepen kunnen wij een speciale prijs aanbieden. 

Annulering 

U kunt kosteloos annuleren tot 6 weken voor de aankomstdatum. Bij annulering tussen zes weken en 2 weken, brengen wij 50% van de kamerhuur in rekening. Bij annulering binnen twee weken voor aankomstdatum, bent u het gehele bedrag verschuldigd. Het verdient aanbeveling om een annuleringsverzekering af te sluiten.
Aansprakelijkheid

Bienvenue chez nous aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het zoekraken van eigendommen of beschadigingen aan bijvoorbeeld bagage of voertuigen. De eigenaren van huisdieren zijn verantwoordelijk voor eventuele schade aangericht door hun dieren. De huurder is jegens verhuurder aansprakelijk voor schade aan bezittingen van verhuurder die is veroorzaakt door het doen of (na)laten van de huurder, zijn gezinsleden en eventueel door hem toegelaten bezoekers. Gebruik van het zwembad is voor eigen risico.

Betaling

Wij verzoeken u vriendelijk binnen 7 dagen van de boeking 25% van het huurbedrag over te maken. Na ontvangst van deze betaling is uw boeking definitief. Het restbedrag kunt u voor aankomst overmaken, of bij aankomst betalen. U kunt ook bij ons pinnen.